The Trainers

The Trainers

 

The Trainers geven (personal) training op maat in Amsterdam en Den Haag. Hun motto: ‘It’s always showtime’. Klinkt goed, maar waar staat dat nu precies voor? The Trainers vroegen mij om dat op papier te zetten. Want ‘It’s always showtime’ draait om veel meer dan trainen voor een sixpack. Ik ging met de heren in gesprek om hun overtuiging en passie te verpakken in een vlammende tekst.

 

It’s always showtime

 

Drukke baan, cum laude afstuderen, vrienden, festivals, daten, snel even langs je familie en het liefst ook nog werken aan je sixpack. Het leven in Amsterdam is topsport. Je bent moe, gestrest, eet slecht en je broek zit net even te strak. Het moet anders. Radicaal anders.

 

Welkom bij The Trainers. Bij ons is het altijd showtime. En dat gaat veel verder dan werken aan een sixpack. It’s a way of life. Het is showtime als je alles geeft tijdens een training. Het is showtime als je op maandagochtend begint aan een nieuwe werkweek. Het is showtime als je met je vrienden in de club staat. En het is showtime als je tijd doorbrengt met je familie. Showtime is pieken op de juiste momenten, maar ook tijd maken voor rust. Er keihard tegenaan gaan tijdens een training, maar daarna net zo hard chillen met je vrienden. Showtime is aandacht voor elk moment. 

 

En dat begint met een sterk lichaam en een sterke geest. Of je nu gaat voor personal training of een Showtime programma, wij helpen jou om tot het uiterste te gaan. Positief en met een glimlach, maar ook loodzwaar en flink afzien. Wij trainen, coachen, moedigen aan en verleggen je grenzen. Als je denkt dat je niet meer kan, laten wij je zien dat je toch nog meer in je hebt. We delen mooie en moeilijke momenten. Met elke training voel je dat je sterker wordt en overtref je je eigen verwachtingen. In het park, maar ook daarbuiten. Op je werk, in de club, met familie en met vrienden. It’s always showtime.